T. C. Niciun comentariu

Anunț angajare

ANGAJĂM: COORDONATOR ASISTENT DE ȚARĂ

Diakonie Katastrophenhilfe (DKH) oferă ajutor umanitar în întreaga lume. Acesta sprijină persoanele care au căzut victime ale dezastrelor naturale, războaielor și deplasărilor și care nu sunt capabile să facă față singure în situația de urgență în care se află.

Pentru Programul de Răspuns pentru Refugiați din România, DKH și STL- Sprijin pentru Viata, caută un Coordonator Asistent de Țară calificat și motivat pentru a fi angajat inițial ca consultant pentru o perioadă scurtă. După finalizarea procesului de înregistrare în țară, va fi disponibil un contract de muncă.

Detalii despre post: https://www.bestjobs.eu/en/job/assistant-country-coordinator

Candidații interesați sunt așteptați să trimită CV-ul și scrisoarea de motivare în limba engleză până cel târziu pe 22 septembrie 2022 accesând acest link: https://www.bestjobs.eu/en/job/assistant-country-coordinator

 

Laura Poenaru Niciun comentariu

Anunț angajare

WE ARE HIRING!

Asociația Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom recrutează o persoană pentru funcția de LECTOR LIMBA ROMÂNĂ în cadrul Centrului de Cazare AIDRom București și Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil (CRCPSA București).

Titlul proiectului: A.C.A.S.A.- „Asistență Socială Complexă Pentru Solicitanții de Azil”

Descrierea, pe scurt, a postului:

Lectorul va furniza servicii de predare a limbii române pentru solicitanții de azil cazați în Centrul de Cazare AIDRom București și Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil (CRCPSA București).

PROFIL CANDIDAT/Ă:

Experiență:
⦁ Experiență de lucru în sectorul ONG reprezintă un avantaj
⦁ Experiență în predarea unei limbi străine

Educație:
⦁ Studii superioare
⦁ Nivel mediu/avansat de redactare și comunicare în limbile: engleză/franceză/spaniolă
⦁ Cunoașterea domeniului migrației

Norma de lucru: 8 ore/zi, 40 ore/săptămână

Durata angajării: Mai 2022 – Decembrie 2022

Responsabilități:
⦁ Susținerea cursurilor intensive de limba română pentru tot grupul țintă (solicitanții de azil).
⦁ Evaluarea inițială și periodică a participanților la cursurile de limba română.
⦁ Informarea pedagogului social în ceea ce privește numărul cursanților care vor participa la activitățile de acomodare culturală și Cursul de Acomodare Culturală.
⦁ Activități de diseminare informații despre cursul de limba română, în parteneriat cu mediatorul intercultural, atât în mediul online cât și offline (prezentări în cadrul Universităților unde sunt studenți străini, comunitate musulmană, etc).
⦁ Duce la îndeplinire alte atribuții care vor fi stabilite în sarcina sa de către managerul de proiect sau echipa de management a proiectului, conform fișa de post și proiect.

Toți cei interesați sunt rugați să transmită CV-ul, însoțit de scrisoare de intenție, până la data de 24.05.2022, prin e-mail, către:
aidrom@gmail.com || catalina.niculescu@aidrom.ro, în atenția dnei. Cătălina Niculescu, Manager Proiect.

Laura Poenaru Niciun comentariu

Anunţ angajare

WE ARE HIRING!
Asociația Ecumenică a Bisericilor din România recrutează o persoană pentru funcția de LECTOR LIMBA ROMÂNĂ, în cadrul Centrului Regional (CRI) de Integrare și Punctului Regional Coordonare (PRC) – Timișoara
Titlul proiectului: ”AIM 5 – Acțiuni de integrare a migranților în Regiunea 5”
Descrierea pe scurt a postului: Lectorul va furniza servicii predare a limbii române pentru RTT si BP care se află în județele Timiș, Caraș-Severin și Mehedinți.
PROFIL CANDIDAT/Ă:
Experienţă:
Experiența de lucru în sectorul ONG reprezintă un avantaj Experiență în predarea unei limbi străine
Educație:
Studii superioare
Nivel mediu/avansat de redactare și comunicare în limbile: engleză/ franceză/spaniolă
Cunoașterea domeniului migrației
Norma de lucru: 8 ore/zi, 40 ore/săptămână
Durata angajării: Mai 2022 – Decembrie 2022
Responsabilități- Susținerea cursurilor intensive de limba română pentru tot grupul ţintă (beneficiarii unei forme de protecţie, străinii cu şedere legală) conform ghidului ”REACT.RO – Resurse educaționale pentru învățarea limbii române și orientare culturală a BPI și RTT în România”.
– Evaluarea initială și periodică a participanților la cursurile de limba română.
– Referirea participanților la cursul de limba română catre pedagogul social pentru participarea în activitățile de acomodare culturală și Cursul de Acomodare Culturală.
– Realizarea predării prin deplasări și vizite pe teren care au ca scop exersarea competențelor lingvistice într-un cadru natural.
Aşteptăm CV-urile dvs. la adresa de email catalina.niculescu@aidrom.ro, în atenția dnei. Cătălina Niculescu, Manager Proiect