Laura Poenaru Niciun comentariu

Copiii refugiați, solicitanți de azil, precum și alți copii susținuți prin programele desfășurate de către AIDRom sunt invitați și așteptați cu drag să sărbătorească Ziua Internațională a Copilului.

Copiii, indiferent de vârstă, gen, etnie, religie sau cetățenie au în fiecare zi tot dreptul la momente de poveste, de bună dispoziție, speranță, încredere, credințe susținute de peste 30 de ani de către echipa AIDRom.

”Toți, sub un singur acoperiș”  este evenimentul pe care echipa AIDRom din București își propune să-l organizeze de Ziua Internațională a Copilului, dorind a transforma incinta sediului AIDRom într-una de poveste, de bucurie.

Magicienii AIDRom le vor propune micuților diferite jocuri, art&craft, muzică și dansuri tradiționale, pictură pe față și multe alte surprize menite să mângâie suflete și să deseneze zâmbete.

Le mulțumim prietenilor de la Expodom.ro, pentru că ne-au oferit un pavilion portabil, iar noi vom putea sta fără grija vremii schimbătoare și vom putea desfășura în tihnă activitățile în aer liber.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *