T. C. Niciun comentariu

Concert de colinde „Crăciun cu pace, în suflete și în Ucraina”

Nașterea Domnului vestește iubire și pace, iar micii colindători ucraineni vor aduce această bucurie tuturor!

Glasurile pline de emoție ale copiilor ucraineni, cu vârsta între 4 și 14 ani, de care AIDRom s-a îngrijit în acest an,  și sfintele colinde vor vesti Nașterea Domnului, în data de 16 decembrie 2022. Coruri de copii ucraineni refugiați, pregătite de echipa AIDRom, vor susține spectacole extraordinare, pe 16 decembrie 2022, în București, Galați și Iași, în cadrul cărora se vor cânta colinde tradiționale din Ucraina și România.

Spectacolul de colinde „Crăciun cu pace, în suflete și în Ucraina” din București va aduce încântare părinților și bunicilor din Ucraina și reprezentanților Primăriei Municipiului București, ai Ambasadei Ucrainei, ai UNHCR, ai DGASMB, ai Primăriei Sectorului 2, delegaților Bisericilor din România, echipei și voluntarilor AIDRom.

Moș Crăciun va împărți daruri celor 60 de copii vulnerabili din Ucraina, cu ajutorul celor care sprijină această inițiativă: Fundația Mobexpert, Federația Română de Rugby, DAGSMB, Asociația Internțaională a Femeilor (IWA) din București, Asociația pentru Colectarea și Distribuția Alimentelor, Asociația Copii în Dificultate, Gașca Zurli.

În cadrul evenimentului, reprezentanții AIDRom vor acorda Diplome de Recunoaștere celor care, pe parcursul acestui an, ne-au susținut să ajutăm aproximativ 30.000 de refugiați din Ucraina.