T. C. Niciun comentariu

AIDRom aduce „Speranță departe de casă” de Ziua Refugiatului 2023

Cu ocazia Zilei Refugiatului 2023, AIDRom își propune să aducă speranță și să sensibilizeze comunitatea cu privire la situația dificilă în care se află refugiații și solicitanții de azil prin intermediul unei campanii inedite în social media. Sub tema principală a Zilei Refugiatului, „Hope away from home – a world where refugees are always included” (Speranță departe de casă  – o lume în care refugiații sunt mereu incluși), seria emoționantă de experiențe personale ale refugiaților ce spun povestea plină de „Speranță departe de casă” oferă o perspectivă profundă asupra experiențelor lor care  transmit un mesaj de empatie și solidaritate. Pe lângă această campanie, echipa AIDRom informează și sensibilizează publicul în privința nevoilor și resurselor disponibile pentru refugiați prin intermediul mai multor activități și evenimente.

Povstea lui Hanny Youssef

Hekal Mahmoud Saad

Ionuț Zota, AIDRom

Prin angajamentul nostru de a oferi asistență umanitară și protecție celor mai vulnerabili, ajutăm refugiații și solicitanții de azil să primească sprijinul și protecția de care au nevoie pentru a avea o șansă reală de avea o viață nouă și mai sigură“, afirmă Elena Timofticiuc, Secretar Executiv AIDRom.

Tema centrală a Zilei Refugiatului 2023,  “Hope away from home” (Speranță departe de casă), transmite un mesaj puternic de solidaritate și sprijin pentru refugiați, fiind totodată o ocazie de a reflecta asupra provocărilor și nevoilor milioanelor de oameni din întreaga lume. care au fost nevoiți să își părăsească casele și să călătorească în căutarea siguranței.

Echipa AIDRom, cu o experiență de 33 de ani în domeniul ajutorului umanitar, a fost mereu în prima linie a sprijinului acordat refugiaților și solicitanților de azil, oferind adăpost, asistență medicală, pentru educație și servicii de bază pentru refugiați și solicitanți de azil din peste 55 de țări. prin angajamentul său de a furniza asistență umanitară și protecție celor vulnerabili, AIDRom este un partener esențial în această luptă pentru drepturile și siguranța refugiaților, colaborând cu UNHCR, IGI, CNRR și alte instituții și fundații care au misiunea de a oferi asistență umanitară și protecție refugiaților și solicitanților de azil.