T. C. Niciun comentariu

Suntem tare bucuroși să vă anunțăm că înscrierea noastră în cadrul ,,Competiției Parteneriatelor APL-ONG pentru un București social și solidar” este inclusă pe lista de finaliști ai GALEI PARTENERIATELOR, care va avea loc pe 19 septembrie, începând cu ora 17:30, ARCUB.

Mulțumim partenerului nostru DGASMB care din 2021 ne este alături în eforturile noastre de promovare și adoptare de bune practici existente în domeniul migratiei și integrării migranților, precum și pentru susținerea și sprijinul oferit periodic pentru refugiați, constând în produse de curățenie, produse de igienă, rechizite, jucării și alimente neprelucrate.

Gala Parteneriatelor vizează recunoașterea și promovarea bunelor practici și ideilor inovatoare pentru parteneriate între societatea civilă și autoritățile publice din București, care pot să contribuie la îmbunătățirea vieții cetățenilor din Capitală.

,,Competiția Parteneriatelor” face parte din proiectul „Noul București – O capitală a tuturor” și este implementat de Ateliere Fara Frontiere în parteneriat cu Primaria Sectorului 3 și Primăria Municipiului Bucureşti.