T. C. Niciun comentariu

„În 2022, efectele persistente ale pandemiei COVID-19, amenințarea existențială a schimbărilor climatice și impactul conflictelor în curs de desfășurare au fost exacerbate de războiul din Ucraina”, spune Rudelmar Bueno da Faria, secretarul general al ACT, în mesajul său din Raportul anual 2022. „În ciuda acestor provocări, ACT și membrii săi au reușit să își consolideze activitatea ca o alianță religioasă relevantă și coerentă.”

Ediția din 2022 a Raportului anual al Alianței ACT conține articole speciale despre activitatea din regiunea MENA și despre programul global de advocacy al ACT. Veți afla mai multe despre activitatea altor regiuni și membri ACT, precum și despre activitățile din 2022 privind justiția climatică, migrația și strămutarea, justiția de gen și alte programe ale ACT.

Veți găsi, de asemenea, știri despre angajamentul ACT la Adunarea Generală a Consiliului Mondial al Bisericilor, despre noua noastră publicație comună ACT/CMB privind diaconia ecumenică și despre activitatea noastră de combatere a inegalității vaccinurilor.

Raportul anual poate fi descărcat în engleză, franceză sau spaniolă, folosind linkurile de mai jos:

AIDRom este membru Act Alliance, alături de peste 140 de organizații confesionale membre care lucrează în domeniul dezvoltării pe termen lung, al advocacy-ului și al asistenței umanitare, având o prezență activă în peste 120 de țări.