T. C. Niciun comentariu

AIDRom lansează primul număr al publicației informative lunare online despre activitățile derulate, oferind cititorilor o privire în culisele acțiunilor derulate, știri interesante și povești emoționante.

Cititorii vor fi captivați de poveștile reale ale beneficiarilor noștri și ale voluntarilor implicați în proiectele noastre și vor afla rezultatele pe care le obținem prin acțiunile noastre.

Lună de lună, colegii și voluntarii AIDRom sunt aici să ajute! Sute de activități pentru beneficiari, derulate în cadrul proiectelor noastre, susțin integrarea refugiaților și oferă speranță persoanelor vulnerabile, fiind susținute prin generozitatea donatorilor noștri și prin implicarea diverselor instituții și organizații partnere. Dorim ca rezultatele noastre să fie și mai bine cunoscute și de aceea lansăm primul număr al Newsletterului AIDRom”, spune doamna Elena Timofticiuc, Secretar Executiv AIDRom.

Spicuim câteva titluri din acest număr:

– Sănătatea mentală este un drept universal al omului, dar și o nevoie uriașă pentru refugiații din Ucraina

– AIDRom și Direcția Generală de Asistență Socială a Municipiului București premiate în cadrul GALEI
PARTENERIATELOR pentru un București Social și Solidar

– Activități săptămânale la Centrul de Tranzit de Urgență (ETC) din Timișoara

– Echipa AIDRom a oferit sprijin timp de 3 luni pentru ca 109 Refugiați să poată să își reînceapă viața cu speranță și încredere în țara de relocare

– Întâlnirea membrilor grupului de dialog inter-bisericesc cu domnul Ciprian Olinici, Secretariatul de stat pentru Culte

– 50 de refugiați ucraineni au explorat istoria și frumusețea naturală a județului Vrancea

– Limba română ca limbă străină.

Articolele complete și alte informații sunt disponibile AICI.

 

Pentru a vă abona la newsletterul AIDRom și a fi la curent cu cele mai recente știri și actualizări, trimiteți un email pe adresa relatiipublice@aidrom.ro cu subiectul: Abonare.