T. C. Niciun comentariu

Un nou Secretar Executiv AIDRom

Elena Timfoticiuc, Secretar Executiv AIDRom

După o lungă și frumoasă carieră, doamna Elena Timofticiuc, se va retrage din funcția de Secretar Executiv AIDRom, ieșind la pensie și deschizând un nou capitol al vieții sale. Doamna Elena Timofticiuc și-a dedicat 33 de ani din viață misiunii AIDRom de a ajuta persoanele vulnerabile, refugiații și migranții și de a promova unitatea ecumenică. Echipa AIDRom îi mulțumește  pentru viziunea, profesionalismul și generozitatea cu care a condus Asociația și îi urează multă sănătate și fericire în noul rol.

Doamna Zoltani Katalin, fost Consilier în cabinetul Secretarului de Stat la Ministerul Muncii și Solidarității Sociale și coordonator de proiecte naționale și internaționale în domeniile serviciilor sociale și a proiecției sociale, va prelua funcția de Secretar Executiv AIDRom, începând cu data de 01 februarie 2024.

Activă în domeniul social din România, de peste 25 ani, doamna Zoltani Katalin și-a început cariera în cadrul Bisericii Reformate Casa Speranței Brașov și al Asociației Casa Spero Sanpetru.

Din funcția de Consilier al Secretarului de Stat din Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a participat la elaborarea politicilor, planurilor și strategiilor de intervenție în domeniul serviciilor sociale și protecției sociale. Ca formator, consultant sau coordonator de proiecte a organizat numeroase mese rotunde, întâlniri, grupuri de lucru și vizite pe teren privind schimbările legislative în domeniul politicilor sociale.

A dobândit o valoroasă experiență profesională în organizații și instituții de prestigiu precum: Oikosnet Europe (membră a bordului timp de 6 ani și vicepreședinte timp de 4 ani), Forumul Ecumenic al Femeilor Creștine din România, Home of Hope.

A colaborat în numeroase proiecte cu AIDRom, unde, în partea a doua a anului 2023 a coordonat activitățile echipei în cele șase centre IGI, a menținut colaborarea cu UNHCR, IGI, și cu alte instituții relevante și ONG-uri și a dezvoltat instrumentele de lucru necesare echipei de proiect pentru implementarea activităților.

Îi mulțumim doamnei Zoltani Katalin pentru contribuția deosebită pe care a avut-o în poziția sa actuală și în îi urăm succes în noua sa funcție.