T. C. Niciun comentariu

AIDRom, alături de restul membrilor ACT Alliance, condamnă cu fermitate atacul asupra colegilor din HEKS/EPER, soldat cu decesul a 2 lucrători umanitari și rănirea altor 4

Echipa AIDRom este profund întristată de vestea primită despre cei doi lucrători umanitari, colegi din cadrul HEKS/EPER, care și-au pierdut viața astăzi, 03 februarie 2024,  în timp ce efectuau o evaluare pe teren și despre cei patru angajați HEKS/EPER răniți ieri în sud-estul Ucrainei în urma atacurilor.

AIDRom se alătură ACT Alliance și transmite condoleanțe și rugăciuni prietenilor și familiilor colegilor uciși, întregului personal al HEKS, precum și tuturor membrilor ACT Alliance care lucrează în Ucraina.

HEKS depune eforturi pentru a asigura evacuarea în siguranță a personalului afectat și oferă sprijin întregului personal implicat și familiilor acestuia.

ACT Alliance se alătură HEKS și condamnă cu fermitate acest atac nejustificat, care reprezintă o încălcare gravă a dreptului umanitar internațional.  Lucrătorii umanitari și populațiile civile nu trebuie să fie niciodată ținte în conflicte!

Aflați mai multe detalii acceând website-ul HEKS .