09:00 – 17:00

Luni pana Vineri

Strada Ilarie Chendi

09:00 – 17:00

Luni pana Vineri

Strada Ilarie Chendi

Structură

Departamente

Structura noastră include Adunarea Generală, Consiliul de Administrație, Secretarul General, Departamentul Administrativ (serviciile Financiar-Contabil și Resurse Umane) și trei departamente de bază:

Departamentul Dezvoltare și Cooperare se concentrează pe migrație și dezvoltare, gestionând: solicitanți de azil, refugiați, resortisanți ai țărilor terțe, centre multifuncționale pentru persoanele în situație de risc în București, Iași și Timișoara, programe de prevenire și de răspuns la dezastre, asistență socială complexă pentru persoanele aflate în situație de risc (victime ale traficului de ființe umane, ale violenței etc.), programe de acțiuni dedicate femeilor, asistenței sociale, copiilor în situație de risc, protecția mediului și dezvoltare durabilă.

Departamentul Educație și Formare derulează campanii de advocacy și conștientizare în rândul tinerilor, programe educaționale, programe pentru minorități și drepturile omului.

Departamentul pentru Relații Intercreștine și Interreligioase susține platforma de dialog ecumenic și interreligios, Comisia Ecumenică, rugăciunea pentru unitate, conferințe interconfesionale, formarea ecumenica a laicilor și a tinerilor, promovarea lucrării diaconale.

Echipa AIDRom

Echipa noastră are în prezent peste 65 de angajați, specialiști în domeniul asistenței juridice și sociale, experți în integrare, psihologi și mediatori interculturali. AIDRom are și o întreagă rețea de voluntari, dar și o rețea de parteneriate interinstituționale.

Top