Centrul AIDRom Timisoara a participat in data de 5 Februarie 2014 la seminarul ” Informeaza-te complet, angajeaza-te corect” organizat de catre Ambasada Olandei la Romania in colaborare cu AJOFM Timis. In cadrul evenimentului s-au prezentat informatii despre miscarea libera a fortei de munca in Olanda si conditii de munca si viata pentru romanii care doresc sa emigreze, pentru evitarea situatiilor de exploatare prin munca.

La eveniment au participat: Consulul Onorific al Olandei la Timisoara, Dl. Marius Popa, reprezentantii ai Prefecturii Timis, ITM Timis, reprezentantii AJOFM Timis, sindicate, ONG-uri dar si jurnalisti locali. Centrul AIDRom Timisoara a fost reprezentat de catre Flavius Ilioni – Loga, coordonator social si Georgiana Palcu, asistent social.

Informatiile privind sistemul de munca din Olanda dar si pasi practici pentru a evita situatiile de exploatare prin munca vor fi diseminate de catre echipa AIDRom Timisoara in cadrul campaniilor de preventie impotriva traficului de persoane prin exploatare prin munca in strainatate, in judetul Timis.

Mai mult, Centrul AIDRom Timisoara si-a aratat disponibilitatea de a colabora cu reprezentantii Ambasadei Olandei in Romania, respectiv Rodica Carausu, consilier afaceri sociale, in vederea sustinerii unor evenimente comune de preventie a traficului de persoane prin exploatare prin munca, in judetul Timis.

Mai multe informatii utile in limba romana sau engleza privind campanie “Informeaza-te complet, angajeaza-te corect”” se pot gasi pe pagina Inspectiei Muncii din Olanda: http://www.inspectieszw.nl/other_languages/romanian/index.aspx

Write a comment:

You must be logged in to post a comment.

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ