Ascociatia AIDRom demareaza incepand cu data de 21 Septembrie o campanie de strangere de fonduri pentru refugiatii sirieni care urmeaza sa fie relocati in Romania conform cotelor transmise de Uniunea Europeana. Refugiatii sirieni vor fi relcati din Grecia si Italia intr-un numar de 1700 de persoane si vor fi cazati in cele 7 centre de cazare si proceduri pentru solicitanti de azil ale Inspectoratului pentru Imigrari din Romania. Primi refugiati sirieni vor fi relocati in luna noiembrie 2015. 

Asociatia AIDRom lucreaza in domeniul migratiei din anul 2012 si cunoaste asteptele decisive privind integrarea refugiatilor in Romania. Acoperirea nevoilor de baza este unul din aspectele cele mai imporante in calea incluziuni. De aceea AIDRom lanseaza provocarea pentru societatea civila din Romania de a se implica activ in a primi refugiati sirieni si de a oferi asistenta prin donatii pentru acestea. 

Astfel se vor strange in cele 2 centre AIDRom: Bucuresti si Timisoara alimente neperisabile ( conserve de peste, vita, pui – nu porc, faina, zahar, apa plata, etc ) precum si imbracaminte de iarna si lenjerie de pat ( cearceafuri, paturi groase ). 

Cele 2 locatii unde puteti dona aceste bunuri sunt:

Timisoara: Centrul de Consiliere a Persoanelor Aflate in Situatie de Risc AIDRom 
Adresa: Timisoara, Str. Gherghe Sincai, Nr. 9, jud. Timis – Romania
Tel: +4.0256.217.096 / 0757.049.902
E-mail: ilioni.flavius@yahoo.ro

Bucuresti: Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România—AIDRom

Adresa: Bucuresti Str. Ilarie Chendi, Nr. 14, Sector 2, Romania
Tel / Fax: +4.021 212.07.98
E-mail: aidrom@gmail.com

Impreuna puteam ajuta! 

Spune mai departe! 

Descarca aici Afisul A4, bannerul si flayerul campaniei. 

afis refugiati flaye4747r

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ