COMUNICAT DE PRESĂ- lansare proiect

AIDRom – Asociația Ecumenică a Bisericilor din România va organiza în data de  17 octombrie 2019, conferința de lansare a proiectului ”Integrarea străinilor în Romania: un proces continuu”. Evenimentul va avea loc în mun. Iași, jud. Iași, în intervalul orar 10:00-12:00, in sala de conferințe ”Creangă”, din cadrul Grand Hotel Traian, Piața Unirii nr. 1.

În perioada august 2019-august 2020, Fundația ICAR, în parteneriat cu Asociația Ecumenica a Bisericilor din România-AIDRom va implementa, la nivelul Regiunii 3, proiectul ”Integrarea străinilor în Romania: un proces continuu”, proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul National -Fondul pentru Azil, Migrație si Integrare.

Proiectul va avea ca scop integrarea socială în societatea românească a beneficiarilor  unei  forme de protecție(BPI) si a străinilor cu ședere legală în Romania(RTT)  aflați în Regiunea 3 (județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași) în perioada de implementare a proiectului.

In cadrul conferinței vor fi prezentați indicatorii propuși a fi atinși in urma implementării proiectului, serviciile oferite beneficiarilor, categoriile de persoane care vor beneficia de aceste servicii.

La eveniment vor fi invitați reprezentanți ai instituțiilor publice (Agenția Județeană pentru Plăti si Inspecție Sociala, Inspectoratul General de Imigrări-biroul Iași, ANITP Iași, CRPCSA Rădăuți, Primăria Iași), foști beneficiari ai AIDRom, precum si reprezentanții ai mediului ONG.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți obține de la Zota Ionuț Lucian, Manager local, Centrul Regional de Integrare Iași, la următoarele date de contact:  tel: 0745 992 668, e-mail rttiasi@gmail.com .

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ