COMUNICAT DE PRESĂ – conferință închidere proiect

AIDRom – Asociația Ecumenică a Bisericilor din România va organiza în data de  6 august 2020, conferința de închidere a proiectului ”Integrarea străinilor în Romania: un proces continuu”. Evenimentul va avea loc în mun. Iași, jud. Iași, în intervalul orar 10:00-12:00, în cadrul Grand Hotel Traian, Piața Unirii nr. 1.

În perioada august 2019 – august 2020, Fundația ICAR, în parteneriat cu Asociația Ecumenică a Bisericilor din România-AIDRom, a implementat, la nivelul Regiunii 3, proiectul ”Integrarea străinilor în Romania: un proces continuu”, proiect finanțat de Uniunea Europeană, prin Programul Național – Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare.

Proiectul a avut ca scop integrarea socială, în societatea românească, a beneficiarilor unei  forme de protecție (BPI) și a străinilor cu ședere legală în România (RTT) aflați în Regiunea 3 (județele Suceava, Botoșani, Neamț și Iași) în perioada de implementare a proiectului.

În cadrul conferinței vor fi prezentați indicatorii numerici atinși în urma implementării proiectului, serviciile oferite beneficiarilor, categoriile de persoane care au beneficiat de aceste servicii, dificultăți si reușite.

La eveniment vor fi invitați reprezentanți ai instituțiilor publice – Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Inspectoratul General pentru Imigrări – Serviciul pentru Imigrări al Județului Iași și CRCPSA Rădăuți, ANITP Iași, Primăria Iași, foști beneficiari ai AIDRom, precum și reprezentanți ai mediului ONG.

Mai multe informații despre acest eveniment puteți obține de la Zota Ionuț Lucian, Manager local, Centrul Regional de Integrare Iași, la următoarele date de contact:  tel: 0745 992 668, e-mail rttiasi@gmail.com.

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ