În cadrul proiectului I4P Romania – Pregătirea Rețelei Infrastructuri pentru Pace România, proiect finanțat prin granturile SEE 2009-2014, prin Fondul ONG România, proiect implementat în parteneriat de Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom (Promotor) şi Institutul Român pentru Acţiune, Instruire şi Cercetare în Domeniul Păcii – PATRIR (Partener), s-a desfășurat primul curs de formare pe tema Analiza Complexă a Conflictului.

Activitatea s-a desfășurat între 21-23 mai 2015 la Cluj-Napoca, reunind un grup de 30 de participanți din toate regiunile istorice ale țării.

Timp de trei zile, mediatori, asistenți sociali, membri ai ONG-urilor, publiciști, bloggeri, cercetători, formatori, cadre didactice pre-universitare și universitare, psihologi și studenți s-au întâlnit pentru a cunoaste concepte noi din domeniul de pregătire pentru construirea păcii, pentru a aplica metode și instrumente de analiză a conflictului cu scopul transformării non-violente a conflictelor.

Participanții s-au dovedit a fi motivați și angajati în procesul de a scrie un nou capitol în domeniul păcii în societatea românească.

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ