UPDATE / 29.04.2015:  Termenul limita pana la care oferta poate fi inaintata a fost prelungit pana la data de 6 Mai 2015 data postei sau a curierului. Descarca aici informare privind modificarea termenului

Achizitia se face in in vederea organizarii a 3 evenimente, in cadrul Contractului cu numarul RO 2104_5.1.47 incheiat intre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile si Asociatia Ecumenica a Bisericilor – AIDRom pentru proiectul cu titlul „I4P România – Pregătirea Rețelei ”Infrastructuri pentru Pace ROMÂNIA” finanțat prin Fondul ONG în România, Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European 2009 – 2014”.

Specificam faptul ca oferta trebuie sa contina aceasta mentiune cu privire la numarul contractului si numele proiectului. Mențiuni explicite cu privire la modul de obținere a documentației de atribuire (ce pot fi anexate la invitație şi/sau pot fi disponibile pe pagina de internet a organizației, după caz).

Documentatia de atribuire este anexata acestei invitatii fiind disponibila si pe pagina web a Asociatiei Ecumenice a Bisericilor din Romania – AIDRom (vezi www.aidrom.ro) si PATRIR (vezi www.patrir.ro). Operatorii economici, in functie de capacitate si disponibilitate pot oferta pentru toate cele 3 evenimente sau doar pentru unul dintre ele. Persoana de contact: Mihail Brinzea, e‐mail: instruire@yahoo.com, phone: 0751179270

Termenul limită până la care ofertele pot fi trimise: 30 aprilie 2015. Pentru mai multe informatii descarcati aici solicitarea de cerere achiziti.

 

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ