EXPOZITIA: „Străin am fost și m-ați primit!”(Matei 25,35).

                         Bisericile din Europa răspunzând fenomenului migraţiei  

 

             Asociaţia Ecumenică a Bisericilor din România – AIDRom, in cooperare cu Brot für die Welt, va reinnoieste invitatia de a participa la deschiderea expozitiei anuntate care va avea loc în data de 23.11. 2018, ora 11.00, la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti, Schitu Magureanu, nr.9.

            Expozitia, realizată cu sprijinul financiar al Brot für die Welt – Germania şi al Asociaţiei Ecumenice a Bisericilor din România – AIDRom, va marca punctul de pornire pentru o serie de evenimente menite să conducă, pe de o parte, la promovarea schimburilor de bună practică în ceea ce priveşte abordarea fenomenului migraţiei în rândul ONG-urilor din Romania, precum si la constientizarea ostenitorilor Bisericilor din Europa şi din România, iar pe de altă parte la organizarea unei campanii de sustinere a  migranților din România. „Am fost străin și m-ați primit!”(Matei 25,35).

La deschidere vor fi participanţi din ţară și străinatate din cadrul organizațiilor, cu experienta in domeniul migratiei si a asistentei persoanelor aflate in situatie de risc.

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ