Universitatea Crestina “Dimitrie Cantemir” din Bucuresti, a gazduit Joi, 02 Aprilie 2015 o masa rotunda in cadrul Masteratului “Negocierea Conflictelor şi Diplomaţie Economică”.  In cadrul evenimentului organizat de catre Conf. univ. dr. Dragos Rădulescu a avut loc si promovarea Proiectului “I4P Romania”, implementat de AIDRom.

Asociatia AIDRom a fost reprezentanta de catre Dl Mihail Brinzea, manager proiect “I4P Romania”, intalnirea debutand cu prezentarea obiectivelor proiectului I4P Romania- „Pregatirea Retelei Infrastructuri pentru Pace Romania”  si a continuat cu un dialog cu persoanele prezente la eveniment: studenti masteranzi, mediatori, profesori.

Accentele dezbaterilor si interesul major aratat de participanti s-a manifestat in special cu privire la elaborarea Documentului de politici publice, modul in care conflictele devin sinergice cu activitati neutre si le aspira in vartejul conflictual. Deasemenea, un punct de referinta al dialogului a fost legat de modul in care conflictul transleaza dintr-o dimensiune in alta (sociala, politica, armata, economica), precum si de modul in care proiectul “I4P Romania” isi propune sa previna si sa abordeze aceste translatii.

I4P Romania- „Pregatirea Retelei Infrastructuri pentru Pace Romania”  este un proiect national implementat de catre Asociatia Ecumenica a Bisericilor din Romania – AIDRom in parteneriat cu PATRIR, fiind finantat prin granturile „Spatiul Economic European”, 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ