Vizita ambasadorului SUA in cadrul Centrului de Tranzit Timisoara           In data de 04.04.2018, Centrul…

Timisorenii amatori de arta sunt asteptati la un eveniment special si anume versnisajul Expozitiei de…

stiri adirom site 2

15th of December 2017 09:13 AM Link
Atelierul de Crăciun anual pentru migranți din Timișoara a avut loc ieri, 14 Decembrie 2017 la AIDRom Timisoara. Solicitanții de azil, refugiați și cetățenii din țările terțe au descoperit și au creat din mâinile lor, oameni de zăpadă.

Doar un mic gust al magiei Crăciunului.
Mulțumiri deosebite pentru Didi, coordonatoarei atelierului de artă.
Message image
14th of December 2017 02:59 PM Link
Timișoara:
Our colegues, Flavius Ilioni si Simona Ilioni-Loga participated today in partner meeting for lounching the project "WhomeN" în Sevilla, Spain.

The project, founded by Eramsus+ K2 Programe will create and implement a methodology for traininy and an online platform for professional development for migrant women, în the next 24 months, at european level.
#whomen #adulteducation
Message image
9th of December 2017 03:41 PM Link
Somcuta Mare, Maramures:

In data de 29.11.2017 a fost organizata o activitate cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei in parteneriat cu ONG-urile care isi desfasoara activitatea in Cadrul Centrului Regional din Somcuta Mare.

In cadrul acestei activitati solicitantii de azil minori si mamele lor au desenat steagul Romaniei, au pictat si decupat.

Activitatea a inceput prin vizionarea unui scurt documentar despre unire urmata de hora unirii dupa care SA au fost poftiti la masa.
Message image
8th of December 2017 05:57 AM Link
Bradul de Craciun, realizat de copii solicitanții de azil, care trăiesc în AIDRom Timișoara, este gata.

Mos Craciun poate veni acum!

Mulțumiri mari donatorului nostru din comunitate care a venit cu masina 60 de km la Timișoara, pentru a dărui copiilor copacul și decorațiunile.
Message image
7th of December 2017 03:26 PM Link
Suntem atât de fericiți că Ali, este la Bruxelles, si vorbește despre experiența sa ca refugiat în România, precum și despre comunitatea AIDRom din Timișoara.

Suntem atât de mândri de el!
Message image