Asociatia Ecumenica a Bisericilor din Romania – AIDRom, în parteneriat cu organizația La Strada din Olanda si cu sprijinul Agenției Naționale Împotriva Traficului de Persoane – ANITP, va organiza in perioada 5-6 iulie 2018 seminarul „Traficul de persoane in scopul exploatarii prin munca- O noua provocare”.

 Evenimentul va avea loc in București in perioada 5-6 iulie 2018, la hotel Minerva, str.General Gheorghe Manu, nr. 2-4.

Intalnirea face parte din cadrul proiectului Drepturi la locul de muncă – Combaterea exploatării prin muncă în toate sectoarele economice” , implementat de AIDRom și organizația La Strada International.

 Seminarul va avea ca principale teme de discutie urmatoarele: Exploatarea prin munca versus Munca fortata, prezentata de doamna Suzanne Hoff, coordonator, La Strada International Olanda;

Nu lucra singur – exemplu de buna practica a cooperarii intre sindicate (ITUC) si ONG-uri in cadrul proiectului FINE TUNE prezentat de Dr. Torsten Moritz, Secretar General CCME, Belgia; Migrantii/O categorie noua in peisajul fortei de munca in Romania, prezentat de catre doamna Elena Timofticiuc, AIDRom etc.

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ