Coordonatorul social, Flavius Ilioni – Loga a reprezentant Centrul AIDRom Timisoara la seminarul Trans-inclusion Erasmus+ Seminar, organizat  de catre Agentia Nationala a Spaniei pentru Erasmus + / Youth care a avut loc in perioara 17 – 21 Martie 2015 in Mollina, Spania.

Seminarul a avut 4 zile de lucru, cu sesiuni practice privind integrarea imigrantilor, comunitatile roma si persoanele cu dizabilitati in societatea europeana. De asemenea s-au prezentat oportunitatile de fintatare de proiecte sociale pentru aceste categorii vulnerabile prin programul Erasmus +.

Sesiunile seminarului au fost moderate de catre 2 traineri din partea Agentiei Nationale a Spaniei pentru Erasmus + / Youth: Toni Pozo siSimone Lucchi. La eveniment au participat 22 de participanti din urmatoarele tari: Belgia, Bulgaria, Franta, Germania, Ungaria, Malta, Polonia, Portugalia, Romania, Slovenia si Spania.

In cadrul intalnirii, Flavius Ilioni – Loga a prezentat un seminar privind „ Bune practici pentru incluziunea migrantilor  romani prin schimb cultural” din experienta Centrului AIDRom din Timisoara in munca cu migrantii.

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ