TRAINING: “Reconciliere prin practici restaurative”

Perioada: 17-18 septembrie 2015
Locaţia: Bucureşti

Trainingul “Reconciliere prin practici restaurative” contribuie la dezvoltarea capacităţii de reconciliere, prin metode de intervenţie în conflict şi însuşirea noţiunilor teoretice şi a abilităţilor de bază în practici restaurative. Cursul se adresează unui grup de 30 de persoane, membre în organizaţii non-guvernamentale sau beneficiari din cadrul unor instituţii care activează în domenii conflictuale sau se confruntă cu evenimente violente, manifeste sau nu (violenţa în şcoli, conflicte interetnice, violenţa asupra femeii şi familiei, etc.). 

În urma acestui curs, participanţii vor dobândi instrumente, cunoştinţe şi abilităţi de bază cu privire la practicile restaurative în vederea transformării conflictelor şi obţinerii unor soluţii durabile prin metode non-violente.

Metodele aplicate în curs vor urmări dobândirea de abilităţi complexe şi conexe reconcilierii, prin practici restaurative necesare specialistului, pentru a putea conduce un proces de reconciliere echilibrat şi imparţial, într-o manieră neutră, echidistantă şi confidenţială. Cursul va fi interactiv, conţinând atât o parte teoretică, cât şi o parte practică (jocuri de rol, analize de situaţii, studii de caz, reformulări, simulări, exerciţii individuale şi de grup)

Pentru a va inscrie la acest training va rugam sa completati formularul de mai jos si sa il trimiteti la adresa otilia.fogorasi@patrir.ro pana la data de 31 august 2015. Va rugam sa salvati documentul cu denumirea de Training_numele dumneavoastra (de exemplu: Training_Popescu_Andrei). Costurile de participare precum si cazarea, masa si transportul in limita a 210 RON dus-intors (cu autobuz, masina personala, tren) sunt acoperite de catre organizatori.

Descarca aici prezentarea completa a atelierului.

Descarca Formuar de Inscriere aici.

Calendarul activitatilor este urmatorul:
6-31 august: Inscrierea participantilor- transmiterea formularelor de inscriere la training sau/si la atelier catre otilia.fogorasi@patrir.ro
1-4 septembrie: Selectia participantilor la cursul de formare si la atelier
4 septembrie: Comunicarea rezultatelor in urma procesului de selectie
17-18 septembrie: Curs de fomare „Reconciliere si practici restaurative”
19-20 septembrie: Atelier de pilotare a „Ghidului de abordare si rezolvare a conflictelor de natura identitara”

121223

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ