Vizita ambasadorului SUA in cadrul Centrului de Tranzit Timisoara

          In data de 04.04.2018, Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta Timisoara l-a avut ca oaspete pe Excelenta Sa Ambasadorul SUA la Bucuresti, dl.  Hans Klemm.

Vizita a avut ca scop inaugurarea Raftului American ”American Shelf ” amenajat in incinta Salii multifunctionale din cadrul UNHCR, care consta in 262 de carti in limba engleza, donate de catre ambasada USA.

Standul special amenajat cu literatura, ofera acces la literatura americana clasica si contemporana, precum si literatura pentru copii si tineret, si va fi gestionat de catre AIDRom in calitate de partener  al  UNHCR, in cadrul proiectului: “Assistance and services provided to refugees at Emergency Transit Centre in Romania”.

Donatia va sta la dispozitia  refugiatilor  aflati in Centrul de Tranzit in Regim de Urgenta si a persoanelor interesate.

La eveniment au participat Seful de misiune O.I.M Mircea Mocanu, reprezentantul UNHCR in Romania Eduardo Yrezabal, conducerea C.R.C.P.S.A din Timisoara, reprezentanti ai  ONG-urilor si refugiati.

Galerie foto

2015 © Copyright - AIDRom

Pentru asistenta sau alte informatii sunati la      0740-123XYZ