09:00 – 17:00

Luni pana Vineri

Strada Ilarie Chendi

09:00 – 17:00

Luni pana Vineri

Strada Ilarie Chendi

Donează

FII ALĂTURI DE NOI, CA SĂ AJUTĂM!

În fiecare zi, suntem aici ca să ajutăm. Alătură-te și tu printr-o donație!

Provocările AIDRom sunt complexe și dinamice, iar provocările cu care ne confruntăm zilnic în proiectele pe care le derulăm sunt numeroase: de la bariere culturale și lingvistice până la adaptarea continuă și dinamică a politicilor de asistență (ajutor primar al refugiaților, cazare, îngrijire medicală etc.). Pentru a face față acestor provocări, ne adaptăm și ne specializăm constant în proiectarea de noi sisteme de asistență care să corespundă nevoilor identificate la nivelul grupurilor țintă. Aflați într-un proces de perfecționare și învățare continuă, colegii și colaboratorii noști, specialiștii și voluntarii AIDRom, participă constant la cursuri de formare profesională, studii și schimburi de experiență, pentru a putea sprijini beneficiarii în cel mai eficient mod.

Dar pasiunea și timpul oferit nu este suficient! Persoanele vulnerabile de care ne îngrijim au multe nevoie pe care nu putem să le rezolvăm siguri. Ca să fim aici să ajutăm, avem nevoie de ajutorul vostru! Fiecare donație contează!

REDIRECȚONAȚI 20% DIN IMPOZITUL PE PROFIT AL COMPANIEI!

Durează doar câteva minute ca să putem să îi ajutăm pe cei în nevoie! Este în puterea ta să alegi cum vor fi gestionate o parte din taxele pe care compania ta le plătește către stat și să faci cel mai frumos dar!

Direcționează către AIDRom 20% din impozitul pe profit sau pe venit, pe care compania ta îl plătește statului, ori până la 0,75% din cifra de afaceri, iar suma sponsorizată va ajuta persoane vulnerabile, aflate în dificultate.

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5% DIN IMPOZIT

E un gest mic, care poate ajuta mult! Direcționați3,5% din impozitul pe venitul realizat anul trecut, pe care îl plătiți deja către AIDRom și veți contribui la ajutorul pe care îl dăm refugiaților, persoanelor în vârstă, femeilor singure și persoanelor vulnerabile de care ne îngrijim. Contactați-ne oricând pentru detalii la numărul 021 212 48 68.

Acesta este un Formular D230 în care sunt introduse deja datele AIDRom. Te invităm să îl descarci, să completezi și datele tale, și să ni-l trimiți la office@aidrom.ro!

ALTE MODURI PRIN CARE POȚI AJUTA:

Puteți dona online prin serviciul de internet banking sau online banking ori puteți depune suma dorită, cash, la sucursalele băncilor Unicredit. Sunt necesare doar cartea de identitate, specificarea sumei pentru donație și a contului AIDRom:

IBAN RON:   RO47 BACX 0000 0030 0467 7000
IBAN EUR:   RO09 BACX 0000 0030 0467 7005
SWIFT CODE: BACX ROBU

Asociația Ecumenică a Bisericilor din România—AIDRom
Str. Ilarie Chendi Nr. 14 Sector 2, București, România
CIF: 5197532
Banca Unicredit, Sucursala Unirea,
Piața Unirii nr. 1, tronson A+B, sector 3, București, România.

Pentru alte moduri de susținere a persoanelor vulnerabile, vă rugăm să ne contactați: 021.212.48.68

DONEAZĂ PRODUSE!

Beneficiarii noștri au nevoie de mâncare, haine, produse de igienă, jucării, rechizite, lenjerii de pat sau alte produse de necesitate. Poți ajuta oferind astfel de produse! În cazul hainelor și jucăriilor, te rugăm să te asiguri că înainte de a fi donate sunt curățate. Doar așa pot aduce bucurie celor care le vor primi!

Poți trimite sau aduce oricând produse la sediile noastre din:

București: Strada Ilarie Chendi Nr. 14, Sector 2 (de luni până vineri, între 09:00 – 17:00), Tel: 021 212 4868.

Iași: Centrul Regional  de Integrare, Strada Păcurari, Nr.66, Tel: 0745 992 668.

Timișoara: Centrul de Cazare pentru Persoane Aflate în Situație de Risc, Strada Gheorghe Șincai 9, Timișoara, Tel: 0741 128 903.

 

DONEAZĂ TIMP! FII VOLUNTAR!

Vino și tu alături de noi ca să ajutăm!

O mare parte din munca socială pe care o derulăm în centrele din țară se datorează echipei de voluntari dedicați, care contribuie la misiunea AIDRom. Fii și tu unul dintre ei! Vino aici să ajuți! Implică-te alături de noi și poți să aduci fericire oamenilor în nevoie. La AIDRom îți oferim un mediu deschis și o echipă profesionistă, care te ajută să iți dezvolți o posibilă carieră în domeniul ONG. Împreună, suntem aici să ajutăm, să avem un impact, în viața oamenilor care au nevoie de noi.

Te așteptăm în echipa noastră!

Top