09:00 – 17:00

Luni pana Vineri

Strada Ilarie Chendi

09:00 – 17:00

Luni pana Vineri

Strada Ilarie Chendi

ASIG – RO 2

Asigurarea Sănătății pentru Solicitanții de Azil din România – 2 (FAMI 22.02.03)

 

Fundația ICAR, în parteneriat cu AIDRom, va implementa proiectul Asigurarea Sănătății pentru Solicitanții de Azil din România 2 (ASIG – RO 2 ), FAMI 22.02.03, în perioada 27.12.2022 – 26.10.2023. Proiectul este finanțat prin Programul Național Fondul pentru Azil, Migrație și Integrare. Proiectul va contribui la îmbunătățirea condițiilor de primire și asistență pentru solicitanții de azil din România prin asigurarea nevoilor de bază în materie de sănătate fizică și psihică a acestora.

Activitățile principale ale proiectului vor viza solicitanții de azil aflați pe teritoriul României și se vor desfășura pe parcursul a zece luni în cele șase centre de proceduri și cazare aflate în subordinea Inspectoratului General pentru Imigrări, din București, Galați, Timișoara, Rădăuți, Șomcuta Mare și Giurgiu. Din grupul țintă al proiectului pot face parte parte solicitanții de azil cazați în centrele Inspectoratului General pentru Imigrări, precum și cei care locuiesc în afara acestor centre.

Obiectivul general al proiectului este îmbunătățirea condițiilor de primire și asistență pentru solicitanții de azil din România prin contribuție la asigurarea nevoilor de bază în materie de sănătate fizică și psihică a acestora.

Top